Talent United - Sportverkiezingen Westfriesland 2018

talent united wfsv2019.jpg

Samen meer bereiken. Geven en nemen. Elkaar sterker maken. Dat is waar Talent United om draait. Kennis delen en elkaar kennen. En dat qua sporters, specialistische begeleiding en sponsoren. Het doel is met en van elkaar te leren, elkaar te versterken en elkaar naar de beste prestatie te stuwen.

Als mentaal expert maak ik deel uit van het expertteam, waarbij we multidisciplinair sporttalent begeleiden naar hun top. Daarvoor willen we samen met de sporter kijken wat hiervoor op welk moment nodig is. We leren van samen werken en sport overkoepeld kijken.

De sporters op hun beurt delen hun opgedane kennis en ervaring met hun sponsoren, waarbij de vertaling van sportprestaties op het hoogste niveau naar het bedrijfsleven gemaakt wordt. Sponsoren kunnen daarbij in rechtstreekse contactmomenten met sporters zien wie ze ondersteunen en krijgen lessen uit de topsport ervoor terug. En dit alles binnen de eigen regio. Bereikbaar zijn en elkaar echt (leren) kennen. Daarmee bouw je wat moois op.

Een mooi initiatief waar ik graag deel van uitmaak. En dit wordt ook door andere partijen gezien. Zondag 13 januari 2019 ontving Michiel Martens als voorzitter de Prijs van Verdienste tijdens de Westfriese sportverkiezingen

 Talent united wfsv2019 - uitreiking.jpg

 

Nieuwsgierig en wil je meer weten over dit initiatief? Volg dan de facebookpagina of bekijk de website